« Alle Hendelser

An Evening of Dirty Dancing

25. mai @ 18:30 - 20:00

NatalieJayneHall_2
Britisk suksess: An Evening of Dirty Dancing er en 5-stjerners hyllest til det største film-soundtracket gjennom tidene. Dette er den originale feiringen av den ikoniske musikken fra det multi-prisvinnende soundtracket til filmen Dirty Dancing. En høy energi, følelsesmessig berg-og dalbane av en kveld med storslått koreografi og bøtter med nostalgi. Inkluderer klassikere som: “Hungry Eyes”, You Don´t Own Me”, “She´s Like The Wind, Oskar-vinnende “(I´ve Had) The Time of My Life” og mange mange flere.
Ta på deg danseskoene og gjør deg klar til vårens HETESTE forestilling!
Regissør: Paul Spicer er kjent fra utallige hovedroller som skuespiller og regissør på West End og Broadway i blant annet «Mamma Mia!», «Fame» og «Saturday Night Fever».  Regissøren sier selv: «Stemningen er alltid elektrisk. Vi oppfordrer publikum til å synge med og se for seg at de befinner seg i sommermånedene i 1963. Jeg har sett folk forlate teateret bokstavelig talt høye på opplevelser. Jeg har sett folk bryte ut i gråt av ren glede!»
Vær oppmerksom på denne produksjonen er ikke tilknyttet Dirty Dancing: The Classic Story On Stage på turné i Storbritannia og resten av verden.

Anmeldelser:
★★★★★
“Får deg til å flire fra øre til øre, synge med og danse i midtgangen»
– Break-a-Leg Review
★★★★
“En visuelt imponerende, gjennomført underholdende extravaganza!”
– Review Hub
★★★★
“Et feel-good show, suverent utført”
– The Argus
“All singing, all dancing, highly watchable entertainment.” – The Stage
“90 minutes of high-energy, colourful outfits and a good looking cast who left you wanting more.”
– North West Evening Mail
“Will set your heart and feet alight!”
An Evening of Dirty Dancing

Dato: