« Alle Hendelser

Sannes og Ødegaards Astroshow – Out of space

11. mai @ 19:00 - 20:45

Plakat_stor

Astroshowet «Out of Space»

Opplev siste utforskning av Pluto og andre mystiske objekter ytterst i Solsystemet, de mest interessante exoplanetene som er funnet, sorte hull, gammaglimt, kolonisering av Solsystemet, romheiser og ikke minst Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid.

Hvilke farer truer menneskeheten på kort sikt, og hvilke muligheter har vi for å berge oss? Hvordan sikre menneskehetens overlevelse som art? Hør mer om menneskenes fremtidige liv som nomader i Solsystemet som følge av den stadig mer svulmende Solen. Finnes intelligent liv, og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Er vårt univers en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan disse i så fall gi?

«Out of Space» er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og musikkvideoer. I forbindelse med showet får publikum også holde ekte steiner fra verdensrommet!

Sannes og Ødegaards Astroshow – Out of space

Dato: