« Alle Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Vamp

8. mars @ 19:00 - 21:00

vamp2

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 10 studioalbum og gitt ut 14 totalt og  høstet mye heder og ære. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen .

Den 20. oktober 2017 slapp Vamp sitt ellevte studioalbum som fikk tittelen ” La la la ”   og  de dro umiddelbart ut på en omfattende turne. I november 2017 ble de også tildelt Medaasprisen. Vampkatalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine. Det er bare å glede seg!

Vamp består av:

Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill

Jan Toft: vokal, gitar

Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill

Bjørn Berge: gitarer, banjo, vokal

Kjetil Dalland: bass, kor