Meny

Mosjøen Kulturhus

drives av Vefsn kommune. Vefsn ligger midt på Helgeland og midt i Norge, med Mosjøen som senter. Kommunen har ca 13400 innbyggere og har et aktivt og variert kulturliv.

  

Kort vei fra Kulturhuset
til gamle Mosjøen
og Sjøgata.

 

www.mosjoenkulturhus.no

TIME TO SHINE
Hovedsalen 22. April kl 1900

Onsdag 22 april tar Time To Shine med seg fullt band til Mosjøen kulturhus og skal holde et forrykende show!  Vi er tre jenter som går sisteåret på musikklinja i Mosjøen. Vi har sunget sammen i snart tre år, og vi lover dere en fantastisk forestilling med mye flott musikk. Dere vil få høre nye versjoner av artister som Michael Jackson, The Beatles, Ariana Grande og mange fler. Det blir alt fra moderne popmusikk til norske viser. Med a capella, flerstemt sang, jazz og rock blir det noe for hvert et øre. Dette blir en kveld dere sent vil glemme!
Time to Shine består av: 
Lotte Lise Leknes (19)
Christine Bukten Haugen (18)
Julie Myrflott (18)
I bandet har vi med oss:
Magnus Johan N. Kvitnes på gitar
Erlend Bjørnå på bass
Hans Christian Digermul på tangenter/kapellmester 
Martin Fjellseth på slagverk
Med oss har vi også Nina Stimo på regi. 
Vi har også med oss 3 flotte korister!
Sigrid Marie Rydsaa
Dina konradsen
Og Tonje Tangen 

KJØP BILLETT
MOZART & SALIERI -

 Hovedsalen 6. mai kl 1900

En helaften med Mozart og Salieri - bokstavelig talt. Det blir servert musikk av begge komponister og Rimsky-Korsakovs kammeropera "Mozart & Salieri".

Myten og legenden om rivaleringen mellom den erfarne, italienske komponisten Antonio Salieri, og vidunderbarnet Mozart, har holdt seg levende i flere hundre år. Historien har gitt inspirasjon til fantasien for flere kunsterne, inkludert forfatteren Aleksandr Pusjkin og komponisten Rimsky-Korsakov. Rimsky-Korsakovs musikalske skildring skjer i en operatisk form, gjennom en én-akters kammeropera. Her treffer vi en moden Salieri på en karrieremessig topp i livet og den unge Mozart. I konsertens første avdeling får du (selvsagt) høre verk av Salieri og Mozart - her ved en av Salieris humørfylte overtyrer, og Mozarts verk Sinfonia Concertante for 2 solister, fiolin og bratsj, med lite orkester. Har du sett filmen “Amadeus” har du nok også hørt musikken. Sinfonia Concertante vil fremføres med to solister fra våre egne rekker, nemlig NOSOs egen bratsjist Leah Asher og ensemblets førstedirigent Øyvind Bjorå

KJØP BILLETT
LES MER
Dirt, Roses, Animals and God

 Hovedsalen 22. juni

Danseforestilling.

Mer info senere

mosjøen kulturhus kino scene arrangement arrangør forestilling konsert konserter musikk teater billetter mosjøen vefsn helgeland
web: info helgeland