Meny

Mosjøen Kulturhus

drives av Vefsn kommune. Vefsn ligger midt på Helgeland og midt i Norge, med Mosjøen som senter. Kommunen har ca 13400 innbyggere og har et aktivt og variert kulturliv.

  

Kort vei fra Kulturhuset
til gamle Mosjøen
og Sjøgata.

 

www.mosjoenkulturhus.no

NT: STORMEN

Hovedsalen 4. desember KL 1900

Årets hovedsatsning og en del av feiringen av Shakespeares 450-årsjubileum. Stormen er Shakespeares siste stykke, og det tar oss til et magisk univers på en øy langt ute i havet. Der regjerer Prospero, den egentlige hertugen av Milano, over ånder og underlige skapninger. For å gjenvinne sin rettmessige plass på tronen, skaper han en storm på havet med sine magiske krefter, som fører svikerne fra fortiden til øya der han og datteren Miranda bor.
Det er en historie om betydningen av forsoning for å kunne gå videre i livet og om veien til frihet fra fangenskap – det være seg fysisk eller mentalt. 

KJØP BILLETT
TEASER/VIDEO

 

 

 

EN TIME FØR JUL 2014
Hovedsalen 18. og 19. desember kl 1830 begge dager.

Marit Selbæk og Kenneth Søttar: vokal
Tor Martin Leines Nordaas: Konferansier
Saska Cvijanovic: Fløyte
Hans Jacob Øksne: Piano/orgel
Tor-Erik Schytte: Gitar
Stein Ivar Mortensen: Bass
Ivar H. Johansen: Slagverk

Ensemblet lover en god time med senkede skuldre og god, både gammel og nyere, julemusikk. Tor Martin vil servere lyriske og inspirerende mellomstikk, mens musikerne byr på den ene godbiten etter den andre fra julens repertoar. De som husker dorullnissen fra i fjor vil få møte han på nytt, både i ord og toner. Tor Martin har skrevet en lun juletekst, som Stein Ivar har satt melodi til. Senk skuldrene, tell til ti, og bestill billett så rolig du bare kan!
Velkommen!

KJØP BILLETT

LYDIADAGEN 2015
 Hovedsalen 15. januar 2015 kl 1815

Denne gangen har vi vært så heldige å få med oss Hanne Kristin Rohde som foredragsholder, med et viktig og høyaktuelt tema: "Balanse og likeverd på arbeidsplassen". Her tar Hanne bl.a med hvordan man kan takle stress i en travel hverdag. Med sin erfaring som toppleder i Oslopolitiet med mange og store utfordringer, ser vi fram til en spennende kveld. Når også vår egen Marit Selbæk blir med oss enda en gang som Lydiadagens konferansièr, da er det duket for en fantastisk kveld i Mosjøen Kulturhus. Velkommen til en god start på det nye året !

KJØP BILLETT
 

 

UKM -2015
Lørdag 17. januar 2015

Mer info senere

RT: Gu`kor gøy!
Mandag 26. januar 2015

Mer info senere

RUSSEREVY 2015
11 OG 12 FEBRUAR

MER INFO SENERE

Kari Bremnes "Når du kommer dit"
Hovedsalen 14. februar kl 1900

Få nordnorske kunstnere berører sitt publikum mer enn Kari Bremnes. Derfor er det en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere henne med band inn på teaterscenen med musikkfortellingen Når du kommer dit.

Når du kommer dit er et bestillingsverk basert på Kari Bremnes’ eget tekstmateriale, og vi får høre både nye og tidligere sanger. Den røde tråden i musikkforestillingen er minnene om barndom og følelsen av å komme fra mange tider samtidig. Slik forklarer Kari Bremnes det selv:
"Nån ganga har æ følelsen av å komme fra en annen verden. Og i hvertfall fra ei heilt anna tid. Det siste e ikkje bare en følelse heller, det er jo rett og slett sant. Vi kommer alle meir eller mindre fra ei anna tid. Barndommen va ei anna tid. Ungdommen va ei anna tid. Alle andre perioda enn den vi e i akkurat nu, e ei anna tid. Og vi leve ikkje bare i éi tid heller. Om gangen. Så ryddig e det faktisk ikkje. Vi leve ikkje livan vårres kronologisk en gang. Når du e liten e du ikkje bare liten. Allerede fra du kryp rundt med skonummer 24 har du en fornemmelse av å skulle bli større. Og når du e gammel har du alle menneskets tider innabords".

KJØP BILLETT
DKS: DANSEFORESTILLING DAGTID
Hovedsalen 3. mars
KLYPA - SHOW
Hovedsalen 5. mars

Mer info senere

TOPPEN - VÅRPROSJEKT
Hovedsalen 6. mars

Mer info senere

UNGE SOLISTER FRA HELGELAND
Hovedsalen 7. eller 8. mars

Mer info senere.

JESUS CHRIST SUPERSTAR - MUSICAL ved musikklinja
Hovedsalen 18. og 19. mars

Mer info senere

FRANKENSTEIN ved Nordland Teater
Hovedsalen 20. og 21. mars

Mer info senere

UNGDOM PÅ SCENEN
Hovedsalen 25. mars

Mer info senere

 

mosjøen kulturhus kino scene arrangement arrangør forestilling konsert konserter musikk teater billetter mosjøen vefsn helgeland
web: info helgeland