Meny

Mosjøen Kulturhus

drives av Vefsn kommune. Vefsn ligger midt på Helgeland og midt i Norge, med Mosjøen som senter. Kommunen har ca 13400 innbyggere og har et aktivt og variert kulturliv.

  

Kort vei fra Kulturhuset
til gamle Mosjøen
og Sjøgata.

 

www.mosjoenkulturhus.no

RT: LITT AV ET PAR

Lørdag 25. oktober kl 1700

Et velopplagt komedieteam med Nils Vogt og Sven Nordin i spissen gleder seg til å reise landet rundt med Riksteatret. Regien er ved Kim Haugen.

Felix (Nils Vogt) blir kastet ut av sin kone, og i sin fortvilelse oppsøker han sin gode venn Oscar (Sven Nordin) og ber om å få bo hos ham. Oscar har stor leilighet, mange venner og liker å spille poker og hygge seg – mens Felix er pedant og hypokonder, har støv på hjernen og vil gjerne gjøre om på alle rutiner hos Oscar. Velkommen til en kveld i teatret med mye latter og mange forviklinger!

KJØP BILLETT

 

Ad Astra 2222 - Sannes & Ødegaards Astroshow
Hovedsalen onsdag 5. November kl 1900

Sannes & Ødegaards astroshow Ad Astra 2222
Høsten 2014 fortsetter vi vår store turne med astroshow i Norge (samt et par opptreder i Sverige) I showet presenteres spektakulære bilder, filmer, animasjoner, lydeffekter og musikkvideoer fra de siste årenes fantastiske utforskning av verdensrommet. Meteoritter av ulike typer vises også frem og folk kan få holde et par av disse.
 

KJØP BILLETT

 

 

Les mer
RT: HANS OG GRETE

Tirsdag 11. november kl 1800

35 000 har sett denne kritikerroste familieforestillingen, som er morsom for både barn og voksne. Gled deg til vi kommer til ditt kulturhus! Før forestillingen starter inviterer vi de minste barna til å bli sminket som små skogsdyr i foajeen.

KJØP BILLETT

NT: STORMEN

Hovedsalen 4. desember KL 1900

Årets hovedsatsning og en del av feiringen av Shakespeares 450-årsjubileum. Stormen er Shakespeares siste stykke, og det tar oss til et magisk univers på en øy langt ute i havet. Der regjerer Prospero, den egentlige hertugen av Milano, over ånder og underlige skapninger. For å gjenvinne sin rettmessige plass på tronen, skaper han en storm på havet med sine magiske krefter, som fører svikerne fra fortiden til øya der han og datteren Miranda bor.
Det er en historie om betydningen av forsoning for å kunne gå videre i livet og om veien til frihet fra fangenskap – det være seg fysisk eller mentalt. 

KJØP BILLETT
TEASER/VIDEO

 

 

 

mosjøen kulturhus kino scene arrangement arrangør forestilling konsert konserter musikk teater billetter mosjøen vefsn helgeland
web: info helgeland