Meny

Mosjøen Kulturhus

drives av Vefsn kommune. Vefsn ligger midt på Helgeland og midt i Norge, med Mosjøen som senter. Kommunen har ca 13400 innbyggere og har et aktivt og variert kulturliv.

  

Kort vei fra Kulturhuset
til gamle Mosjøen
og Sjøgata.

 

www.mosjoenkulturhus.no

UNGDOM PÅ SCENEN

Hovedsalen 10. Februar kl 1800

Årets Ungdom på Scenen presenterer noe av den mest eventyrlige filmmusikken som er skapt i regi av Disney. Cruella de Vil, Frost, High School Musical, Pirates of the Caribbean, Lion King, Hercules og Den lille Havfruen er noen av titlene på programmet. Medvirkende er Mosjøen Skolekorps, Vefsn Skolekorps med drillere, Ungdomskorpset, barnekor fra Drevja og Dolstad, Aminah og Amalie m/band, Andrine m.flere, dansere og kunstelever fra Vefsn kulturskole. Det hele presenteres også i år av de fantastisk talentfulle og morsomme Teatersolistene.

KJØP BILLETT

VAMP - konsert

 Hovedsalen 01. Mars kl 1900

Billetter i salg
Les mer
Mosjøen Hornmusikk"Mardi Gras in New Orleans"

 Hovedsalen 4. Mars kl 1900

Mosjøen Hornmusikk skal gjennomføre musikkprosjektet ”Mardi Gras In New Orleans” 4. mars 2016 – i Mosjøen Kulturhus. Musikken i prosjektet er inspirert av Mardi Gras In New Orleans, et av de meste berømte karneval i verden.

Vår dyktige slagverker – Martin Fjellseth – hadde idéen til dette prosjektet. I tillegg besøkte vår trofaste dirigent gjennom mer enn 30 år – Trond Indergård – New Orleans tidligere i år. Der opplevde han den fengende jazzmusikken i New Orleans. Dermed var det ingen tvil: Mosjøen Hornmusikk måtte ta Mosjøens befolkning med på en opplevelse inspirert av karnevalet i New Orleans.

 

Jan Magne Førde, også kjent fra Brass Brothers, er solist og musikalsk leder for prosjektet, og han sier følgende om Mardi Gras In New Orleans: «Det er rytmisk utfordrende for korpset, og det er utadvendt og morsomt for publikum». I februar 2015 gjennomførte han samme prosjektet med Luftforsvarets musikkorps i Olavshallen i Trondheim.

KJØP BILLETT
BJØRNOV OG SUNDE

 Hovedsalen 12. April kl 1900

Billetter i salg
RT: EN MIDTSOMMERNATTSDRØM

 Hovedsalen 19. April kl 1900

Billetter i salg
mosjøen kulturhus kino scene arrangement arrangør forestilling konsert konserter musikk teater billetter mosjøen vefsn helgeland
web: info helgeland