Meny

Mosjøen Kulturhus

drives av Vefsn kommune. Vefsn ligger midt på Helgeland og midt i Norge, med Mosjøen som senter. Kommunen har ca 13400 innbyggere og har et aktivt og variert kulturliv.

  

Kort vei fra Kulturhuset
til gamle Mosjøen
og Sjøgata.

 

www.mosjoenkulturhus.no

TREND OG BRUDESHOW - Black and White party

Hovedsalen 11. April kl 1700

Mosjøen hadde tidligere tradisjon for årlige motevisninger med alle butikker i byen vår. Vi vet at dette har vært savnet av mange og det er drivkraften for å gjenoppta dette.

 

Vi lover dere et forrykende show med mote,musikk og dans!

 

Velkommen!

KJØP BILLETT

 

VIDEO
 

 

MOZART & SALIERI -

 Hovedsalen 6. mai kl 1900

En helaften med Mozart og Salieri - bokstavelig talt. Det blir servert musikk av begge komponister og Rimsky-Korsakovs kammeropera "Mozart & Salieri".

Myten og legenden om rivaleringen mellom den erfarne, italienske komponisten Antonio Salieri, og vidunderbarnet Mozart, har holdt seg levende i flere hundre år. Historien har gitt inspirasjon til fantasien for flere kunsterne, inkludert forfatteren Aleksandr Pusjkin og komponisten Rimsky-Korsakov. Rimsky-Korsakovs musikalske skildring skjer i en operatisk form, gjennom en én-akters kammeropera. Her treffer vi en moden Salieri på en karrieremessig topp i livet og den unge Mozart. I konsertens første avdeling får du (selvsagt) høre verk av Salieri og Mozart - her ved en av Salieris humørfylte overtyrer, og Mozarts verk Sinfonia Concertante for 2 solister, fiolin og bratsj, med lite orkester. Har du sett filmen “Amadeus” har du nok også hørt musikken. Sinfonia Concertante vil fremføres med to solister fra våre egne rekker, nemlig NOSOs egen bratsjist Leah Asher og ensemblets førstedirigent Øyvind Bjorå

KJØP BILLETT
LES MER
Dirt, Roses, Animals and God

 Hovedsalen 22. juni

Danseforestilling.

Mer info senere

mosjøen kulturhus kino scene arrangement arrangør forestilling konsert konserter musikk teater billetter mosjøen vefsn helgeland
web: info helgeland