Meny

Mosjøen Kulturhus

drives av Vefsn kommune. Vefsn ligger midt på Helgeland og midt i Norge, med Mosjøen som senter. Kommunen har ca 13400 innbyggere og har et aktivt og variert kulturliv.

  

Kort vei fra Kulturhuset
til gamle Mosjøen
og Sjøgata.

 

www.mosjoenkulturhus.no

Gammel dame er vond å vende

 Hovedsalen 16: September kl 1930

"Gamme dame er vond å vende" handler om to eldre kvinner som mot sin vilje blir plassert på samme rom på sykehjemmet. Brit Elisabeth Haagensli spiller Maggi. Hun har gjennom alle sin yrkesaktive år vært kokke på spikerverket i Oslo. Huner vital og gesjeftig men ikke helt istanf til å ivareta seg selv. Anne Marie Ottersen spiller Lillemor. Hun har vært hjemmeværende direktørfrue fra beste vestkant på Frogner i Oslo. Begge tror at de i utgangspunktet skal bo på et enkeltrom på sykehjemmet. Når de møtes på samme rom blir det langt i fra et hjertelig møte. De to irriterer hverandre grenseløst og havner raskt opp i kamp om alt fra musikksmak til romplassering.  Maten på sykehjemmet er de imidlertid enige om. Og med en felles fiende har de et grunnlag for en felles kamp. Når Lillemors gamlekjæreste Georg flytter inn på avdelingen, har de også en felles interesse.

KJØP BILLETT

 

 

ÅPNINGSKONSERT - Musikkfest i Tiendebytte
 Hovedsalen torsdag 24. September kl 1900
KJØP BILLETT
OPERAFEST I TIENDEBYTTE
Hovedsalen 26. September kl 1800

 KJØP BILLETT

 

 

NT: VANNPOSTEN
Hovedsalen 01. Oktober kl 1900
"ET KAMMERSPILL SOM SNAKKER MED STILLHETENS RIKE SPRÅK TIL EN GLEMT DEL AV SJELEN”
 I Ota Shogos mesterstykke får vi oppleve ulike møter mellom reisende mennesker ved en ødelagt kran der vannet ikke slutter å renne. Ota Shogo  sa selv at:  - Ordene er der…man kan bare ikke høre dem.
KJØP BILLETT
Love, Love, Love VOL 3
Mosjøen kulturhus torsdag 22. oktober, fredag 23. oktober og lørdag 24. oktober kl.19.00.
NYE sanger, nye sketsjer, nye filmsnutter mm. Som sist satser vi på å lage en fargesprakende forestilling med flotte kostymer, god musikk, masse humor og kjærlighet som en rød tråd. De som deltar er Kor Z, D. Monrads, Emil Johan Markussen, Stine Nordeng Andersen, Herbjørn Jakobsen, skuespillere fra Ner-Drevjo Revylag, et supert band/musikere og dansere. Regi er ved Brit Valla og musikalsk ansvarlig er Stein Hauge. Vi ønsker dere alle velkommen til et forrykende show i Mosjøen kulturhus.
KJØP BILLETT
NT: RUFFEN OG DRAGESLOTTET

Hovedsalen 04 og 05 November kl 1800

Ruffen og drageslottet er en spektakulær familieforestilling med sjøormer, drager og en heltemodig Samuraikatt! Basert på karakteren Ruffen som ble skapt av Tor Åge Bringsværd og Thore Hansen.Forestillingen Ruffen og Drageslottet sikter på å bli en spektakulær teaterforestilling som med et fantasieggende scenisk univers og nyskrevet musikk. Handlingen utspiller seg i havet, i himmelen og under jorden. Ambisjonen er å utvikle en forestilling som går utover tradisjonelle barneteaterforestillinger både i form og innhold. 
KJØP BILLETT
KULTURHUSUKA 2015

HER ER PROGRAMMET FOR KULTURHUSUKA 2015 - 

ONSDAG 11/11 KL 1800: TEATER FOR TØFFE GUTTER - FORESTILLING (Billetter legges ut senere)

TORSDAG 12/11: RASMUS OG VERDENS BESTE BAND - FORESTILLIN FOR BYENS BARNEHAGER


TORSDAG 12/11 KL 1800 RASMUS OG VERDENS BESTE BAND  - BILLETTER I SALG NÅ

TORSDAG 12/11 KL 2200 KONSERT MED SONDRE JUSTAD - BILLETTER I SALG NÅ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LØRDAG 114/11 KL 1900 HEKLA STÅLSTRENGA - BILLETTER I SALG NÅ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det vil også bli aktiviteter spesielt tilrettelagt for ungdommer på bibliotekets store møterom hele uka - program kommer senere.

 

 

mosjøen kulturhus kino scene arrangement arrangør forestilling konsert konserter musikk teater billetter mosjøen vefsn helgeland
web: info helgeland