1

NÅ - Teater UNG -Festspillene Helgeland

I denne forestillingen får publikum være med på øyeblikk der skuespillerne i møte med publikum kan få være sammen i øyeblikket, her og nå. Teater UNG leverer – som de alltid gjør – sterke skuespillerprestasjoner, og karakterenes sårbarhet og indre liv spilles på en måte som gjør at tårekanalen ikke har sjans til å stå i mot.

Forestillingen tar for seg en ungdomsteatergruppe og deres liv i ulike livsfaser, der det hoppes mellom nåtid og framtid. Blant andre møter vi et kjærestepar som møter ulike utfordringer, en gjeng som møtes til reunion-fest etter ikke å ha sett hverandre på mange år, og to mødre som har slitt med morsrollen på hver sin måte.

I tillegg møter vi karakterene her og nå – som ungdommer og teaterelever, litt som i skuespillernes virkelige liv.

Forestillingen er en co-produksjon mellom Vefsn Kulturskole, v/ teaterlærer og sceneinstruktør Julie Christensen Valla, og Scenekunst i Nordland. Kulturskolens ungdomsteatergruppe Teater UNG deltar med denne produksjonen i det nasjonale prosjektet Den Unge Scene.

– Vi er er stolte over å endelig å ha fått til denne forestillingen på tross av dagens mange restriksjoner, og vi gleder oss til å vise fram resultatet av en hard og intensiv, men også svært verdifull periode, sa regissør Christensen Valla før premieren.

Skuespillere:
Sander Konradsen (som Kasper og Fredrik)
Mathilde Sørdal (som Miriam)
Johanna Sæterstad (som Luca)
Elise Myrvoll (som Kine)
Oda Abelsen (som Ester)
Ingrid Emilie Myrnes (som Karoline)
Ina Wang Forså (som Nadia)
Anastasiia Telenchuk (som Fanny)

Lyd- og lysteknikk:
Hans Jacob Øksne
Sander Moby Røreng

Regi:
Julie Christensen Valla

Billetter til NÅ - Teater UNG -Festspillene Helgeland

  1. Tor 8. jul kl 18:00 Hovedsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_